Laurinkostersällskapet

Klubbar och Föreningar och båtar.

Länk till ARC.

‎http://www.worldcrusing.com/arc

________________________________

L 32 http://www.claesnycander.eu/index.html

 

L28 http://www.fangadagen.com/segling

 

L-32 https://emmasailing.com

 

 

 

Rode Orm ´s Voyage
L32:an Röde Orm med Magnus & Isabelle har lämnat Falsterbo 23 Juni 2009 för en långsegling. Följ vår medlem på deras hemsida: 

http://www.sailblogs.com/member/rodeorm/?show=fulltoc

Liten båt på stort hav
Jag och min norska tjej lämnar Luleå i mitten av augusti 2006 i vår L28:a Don Quijote, segelnr 150. Sidan är ligger uppe och det arbetas på den emellan arbetet på båten och andra förberedelser.
Fånga Dagen
12:e juni 2004 avseglar vi, Mattias, Olof och Mikael, med vår L28 från Sverige söderut mot atlantpassagen. Vi skall tillbringa femton månader tillsammans och dela allt, mat och kojplats, liksom solsken och stormar.

CORONA  AQ  Medlemmen Pekka Karlsson har sin L32:a i Portugal där den genomgått en böldpestbehandling. Följ seglingarna på hemsidan:

http://corona.rappen.net/

Drömresan
Repotage och information om olika drömresor som har genomförts. L32:an finns här representerad.

 

Allegro Båtarna
L28:ans kusin Allegro. Allegroklubben är en förening för alla som äger eller är intresserad av Allegro eller Adagiobåtar.
Svenska Kryssarklubben
Svenska Kryssarklubben är en medlemsförening för båtfolk och de har i dagsläget över 36.000 medlemmar, vilket gör dem till världens största båtklubb.
Svenska Kryssarklubbens Seglarskola
Svenska Kryssarklubbens Seglarskola erbjuder ungdomar och vuxna möjligheten att få segla ombord i segelskutorna Gratitude, Gratia och Atlantica. En ideell verksamhet som är förebild för många nya skutverksamheter.
Oceanseglingsklubben
Klubben för seglare som har långseglat, seglare som gör det nu och seglare som drömmer om det...
Långsegling
Långseglingsinformation
Sveakryssaren
Sveakryssaren är en annan Laurin konstruerad seglare.
GKSS
Göteborgs Kungl. Segel Sällskap grundades 1860 och är idag en av Sveriges största idrottsföreningar med 3 400 medlemmar varav 1 200 är juniorer.